Bine ați venit pe catalinflutur.ro, site-ul oficial al candidatului Cătălin Mugurel Flutur pentru funcția de Primar al municipiului Botoșani.

Acest site are ca scop prezentarea realizărilor anterioare ale candidatului, viziunii sale despre viitorul orașului Botoșani și a echipei sale de consilieri locali. Ne dorim să oferim informații relevante și convingătoare pentru a-i determina pe alegători să ne acorde încrederea lor în cadrul alegerilor.

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și integritatea informațiilor disponibile pe acest site. Deși nu colectăm activ date personale prin intermediul formularelor de contact sau altor mijloace de comunicare, ne angajăm să menținem securitatea și confidențialitatea oricăror informații care ar putea fi furnizate de vizitatori. Nu distribuim sau comercializăm informațiile furnizate către terți fără consimțământul explicit al utilizatorilor. Respectăm normele și reglementările aplicabile în ceea ce privește protecția datelor și confidențialitatea informațiilor.

Textele originale de pe acest site sunt protejate prin dreptul de autor pe baza legilor nr. 205/21.11.2000 şi nr. 8/1996, a Ordonanței de Urgență 123/2005 si a Legii 329/2006 actualizate pana la zi. Pentru o perspectivă mai amplă asupra legii drepturilor de autor modificate până în aprilie 2011, vă rog, studiaţi aici. Orice reproducere parţială sau integrală şi/sau orice (re)distribuire a textului/conţinutului acestui blog în orice formă şi/sau parte, fără acordul favorabil explicit scris al administratorilor site-ului este sancţionabilă prin lege. Oricare circulaţie neautorizată a acestor texte poate fi pedepsită conform legilor în vigoare la nivel naţional şi / sau internaţional.

Acest disclaimer poate fi modificat oricând, la discreţia totală a administratorului site-ului catalinflutur.ro . Pentru a vă păstra la curent, puteţi să verificaţi oricând această pagină. Ultima modificare a acestui disclaimer s-a produs la 15 mai 2024.

Apreciam interesul și implicarea dumneavoastră în procesul democratic și vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru.

Cu stimă, Echipa catalinflutur.ro